Aanmelden als commissie lid

Aanmelden
Commissie lid worden bij Increase is een waardevolle toevoeging aan je studententijd. Je leert veel nieuwe mensen kennen en je ontwikkelt jezelf op professioneel vlak. Bovenop de leerzame ervaring doe je ook interessante contacten op in het bedrijfsleven. Hiermee kun je de eerste stap naar je toekomstige carrière zetten. Er is steeds meer vraag naar studenten die naast hun studie ervaring hebben opgedaan, daarom is het worden van commissie lid bij Increase de uitgelezen mogelijkheid voor jou om je voor te bereiden op je toekomstige carrière, jezelf te ontwikkelen en natuurlijk een hele leuke tijd te hebben!

Wij hebben binnen Increase de volgende commissies:
Kascommissie: Als lid van de kascommissie heb jij een taak binnen de financiële verantwoording van SV Increase. Samen met de penningmeester controleert de kascommissie of de financiën van de vereniging goed zijn gegaan. Hierbij doe je ervaring op en leer je met een kritisch oog te kijken naar de inkomsten, uitgaven en begroting van de vereniging.

Activiteitencommissie: Voor het schooljaar 2019-2020 is besloten om de activiteitencommissie te laten vervallen.

Lijkt het jou leuk om plaats te nemen in een commissie? Stuur dan een e-mail naar info@svincrease.nl!