Aanmelden als lid

Aanmeldformulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Hier kunt u meer lezen over onze privacyverklaring

Aanmelden
SV Increase bestaat inmiddels 12.5 jaar. De studievereniging heeft ruim 250 leden en is daarmee een van de grootste studieverenigingen van de NHL Stenden Hogeschool én in Leeuwarden. Op dit moment zijn er ruim 15 actieve leden die speciaal voor jou diverse activiteiten organiseren. Deze variërende activiteiten hebben een formeel, maar ook zeker een informeel karakter. Hierdoor draagt jouw lidmaatschap bij aan een interessante studieperiode, waarbij je jezelf kan ontwikkelen tot een “Young Professional”.

Doe jij een opleiding die binnen de afdeling Economics valt? Dan kun jij lid worden van deze studievereniging voor maar €10,- per jaar. Daarnaast is het mogelijk om actief lid te worden waarbij je het bestuur ondersteunt bij bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten. Voor meer informatie klik (link naar actief lid worden) hier.

Afmelden
Je kunt je afmelden als lid door een e-mail te sturen naar info@svincrease.nl. Let op: afmelden voor het nieuwe collegejaar dient vóór 1 oktober te worden aangegeven. Mocht je zijn afgestudeerd, dan word je automatisch uitgeschreven.