Aanmelden als lid

Ik geef toestemming dat bovenstaande gegevens worden bewaard in een database van SV Increase. Mijn gegevens worden verwijderd wanneer ik mij afmeld als lid. (verplicht)

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Hier kunt u meer lezen over onze privacyverklaring

Aanmelden
    SV Increase bestaat inmiddels 14 jaar. De studievereniging heeft ruim 250 leden en is daarmee een van de grootste studieverenigingen van de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden.

Deze variërende activiteiten hebben een formeel, maar ook zeker een informeel karakter. Hierdoor draagt jouw lidmaatschap bij aan een interessante studieperiode, waarbij je jezelf kan ontwikkelen tot een Young Professional.

Doe jij een opleiding die binnen de afdeling Economics valt? Dan kun jij gratis lid worden van onze studievereniging door middel van het aanmeldformulier!

Afmelden
    Indien je niet meer lid wilt zijn van onze studievereniging. Klik dan hier.