Over deze activiteit

Tijd Hele dag
Deelnemers 38/50
Prijs €15,-

Deze activiteit is alleen voor leden.

28 november is het weer zover! Onze jaarlijkse excursie naar Amsterdam.

Programma
Met deze excursie heeft SV Increase een doel voor ogen, wij willen jullie kennis laten maken met de grote spelers in jullie segment. Dit willen we doen op een leuke en gezellige manier. We reizen per trein* en de excursie neemt één dag in beslag. Als eerste zullen we een rondleiding krijgen over de wallen. Na de Wallen gaan we naar de AEX, hier krijgen wij een rondleiding. Na de AEX zullen wij onze dag afsluiten bij Heineken Experience. Jullie krijgen te zien hoe onze ‘goud gele rakker’ gebrouwen wordt. We willen natuurlijk weten hoe het eindresultaat smaakt en daarom biedt Heineken ons de gelegenheid deze aan het eind van de rondleiding te proeven. Na de Heineken Experience is iedereen vrij om terug te gaan, wij moedigen jullie echter aan om met zijn allen nog ergens een hapje te eten. Verder is het handig om zelf een broodje mee te nemen, het is namelijk een lange dag.

*Wij gaan er vanuit dat je over een week-ov beschikt, indien je hier niet over beschikt zal je zelf de kosten van het openbaar vervoer moeten betalen

Lijkt het je nou leuk om mee te gaan? Meld je dan zo snel mogelijk aan! De excursie zal plaatsvinden op 28 november. Er geldt echter een maximum van 50 personen, meld je dus snel aan want vol is vol! De kosten zijn €15, – p.p. het overige deel betaalt SV Increase.

Als u zich inschrijft voor deze activiteit gaat u ermee akkoord dat SV Increase foto’s en beeldopnames mag maken. Deze opnamens gebruikt SV Increase op de website en/of op andere social media netwerken, zoals Facebook. De foto’s zijn ter promotie en/of terugblik van een excursie/activiteit. Het beeldmateriaal wordt niet voor andere doeleinden gebruikt dan wat hierboven omschreven staat. U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen het plaatsen van een foto waar u opstaat.