Graag nog jullie aandacht voor het volgende:

  • Wij willen je vragen om tijdens de sessies je camera zoveel mogelijk aan te houden en je microfoon alleen te gebruiken bij vragen. Voor de deelnemende bedrijven is het prettiger om een presentatie te geven aan studenten met de camera aan.
  • Ben je bewust van het feit dat de camera aan staat en je er rekening mee houdt dat je ook voor bedrijven in beeld bent, oftewel: representativiteit wordt op prijs gesteld.  
  • Veel bedrijven hebben tijdens of na de presentaties de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wij willen jullie dan ook vragen om op voorhand al na te denken over wat je graag te weten wilt komen van de deelnemende bedrijven.
  • Tot slot; heel veel plezier tijdens de beroepenoriëntatie en probeer er achter te komen wat je leuk lijkt en wellicht al een geschikt stagebedrijf voor in de toekomst te vinden! 
12 november 10:00- 12:00

Wij zijn Bentacera. Wij geloven in de kracht van helderheid!

Bentacera is een regionaal accountants- en advieskantoor met vestigingen in Bolsward, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.

Bij Bentacera gaat het om jou als ondernemer. Wij helpen je verder te kijken dan de waan van alledag. Als wij ‘bentaceren’, creëren we bij jou de nodige rust en ruimte. Zo ontstaat er maximaal inzicht in jouw organisatie en heb je grip op de ingezette koers. Wij geloven in de kracht van helderheid. Want wanneer tijd en inzicht leiden tot een heldere kijk, dan lacht de toekomst je toe.

Naar de presentatie!
12 november 13:00 - 15:00

Accon■– avm adviseurs en accountants

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 lokale kantoren ruim 21.000 klanten in de agrarische sector, het MKB en instellingen in de non-profit sfeer. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

 

Let op! Accon-avm heeft een korte casus voor jullie ter voorbereiding. Via onderstaande link kun je de casus downloaden.

Casus downloaden beroepenoriëntatie. 

Naar de presentatie!
13 november 10:00 - 12:00

SRA

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers (gericht op het midden- en kleinbedrijf) optimaal helpen en adviseren. Wij staan voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht.

Naar de presentatie!
13 november 12:30 - 14:30

EY | Building a better working world

Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaardantwoorden en­ oplossingen bestaan niet meer.

Daar moet je mee kunnen omgaan. Daarom kijken we bij EY niet alleen naar je studierichting, maar ook naar je persoonlijkheid. Wie ben je en wat neem je mee? Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je je bij ons kunt ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Naar de presentatie!