Graag nog jullie aandacht voor het volgende:

  • Wij willen je vragen om tijdens de sessies je camera zoveel mogelijk aan te houden en je microfoon alleen te gebruiken bij vragen. Voor de deelnemende bedrijven is het prettiger om een presentatie te geven aan studenten met de camera aan.
  • Ben je bewust van het feit dat de camera aan staat en je er rekening mee houdt dat je ook voor bedrijven in beeld bent, oftewel: representativiteit wordt op prijs gesteld. 
  • Veel bedrijven hebben tijdens of na de presentaties de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wij willen jullie dan ook vragen om op voorhand al na te denken over wat je graag te weten wilt komen van de deelnemende bedrijven. 
  • Tot slot; heel veel plezier tijdens de beroepenoriëntatie en probeer er achter te komen wat je leuk lijkt en wellicht al een geschikt stagebedrijf voor in de toekomst te vinden!  
12 november 10:00- 12:00

Van der Werff Controlling

Mensen helpen om hun ondernemersdoelstellingen te behalen. Ambities krijg je niet, die heb je. Binnen 2 jaar wil ik 100 ondernemers geholpen hebben om hun bedrijf te starten. Mijn motto: If your dreams do not scare you, they are not big enough.

Naar de presentatie!
13 november 10:00- 12:00

Tresoar

Tresoar is de ideale plek waar je informatie ziet, vindt en hoort over je achtergrond, je huis, je dorp en misschien zelfs een stukje van je eigen identiteit. In ons gebouw bruist het van activiteiten voor jong en oud: concerten, lezingen, tentoonstellingen, educatieve projecten, kindercolleges. Daarnaast is het een ideale ruimte voor wetenschappers, genealogen, studenten en scholieren om in alle rust (samen) te kunnen werken aan onderzoek

13 november 13:00- 15:00

Provincie Fryslân

Werken bij de provincie Fryslân betekent werken bij een uitgesproken organisatie. Met als hoofddoel: samen werken aan een mooi en sterk Fryslân. Samen met ruim 750 collega’s werk je mee aan het bouwen van een mooie woon-, werk- en leefomgeving. De provincie zorgt er onder andere voor dat onze wegen begaanbaar blijven en dat we kunnen genieten van de Fryske natuur. Ook geven we ondernemers kansen en zorgen we ervoor dat de Fryske identiteit en cultuur behouden blijven.