Graag nog jullie aandacht voor het volgende:

  • Wij willen je vragen om tijdens de sessies je camera zoveel mogelijk aan te houden en je microfoon alleen te gebruiken bij vragen. Voor de deelnemende bedrijven is het prettiger om een presentatie te geven aan studenten met de camera aan.
  • Ben je bewust van het feit dat de camera aan staat en je er rekening mee houdt dat je ook voor bedrijven in beeld bent, oftewel: representativiteit wordt op prijs gesteld. 
  • Veel bedrijven hebben tijdens of na de presentaties de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wij willen jullie dan ook vragen om op voorhand al na te denken over wat je graag te weten wilt komen van de deelnemende bedrijven. 
  • Tot slot; heel veel plezier tijdens de beroepenoriëntatie en probeer er achter te komen wat je leuk lijkt en wellicht al een geschikt stagebedrijf voor in de toekomst te vinden! 
12 november 10:00- 12:00 Let op! Fysiek collegezaal B0080.

Van Campen & Dijkstra Assurantiën

Wij maken verzekeringen, hypotheken en financiële zaken eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. Wij adviseren; jij kiest. Van Campen & Dijkstra is alert op mogelijke risico’s die kunnen ontstaan, maar kunnen jou ook geruststellen met advies hoe die risico’s af te dekken.

 

12 november 13:00- 15:00

Countus - Daar reken je op

Countus. In 1924 begonnen als corporatie van boeren en tuinders. Wij geloven dat we ondernemers weer moeten laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn. Hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf halen. En hun bedrijf kunnen laten bloeien en groeien.

Naar de presentatie!
13 november 10:00 - 12:00

Froonacker Van de Witte Assurantiën

Froonacker Van de Witte is al ruim 75 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening voor particuliere en zakelijke relaties die zich thuis voelen bij een nuchtere en persoonlijke aanpak.

Froonacker Van de Witte is uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bewust risicobeheer. Met kennis van zaken en als geen ander thuis in de regionale markt.

Naar de presentatie!
13 november 13:00- 15:00

Rabobank

Stel je eens voor dat jij de ontbrekende puzzelstukjes vindt. Door jouw expertise begrijpen we onze klanten nog beter en daardoor kunnen wij ze nog beter bedienen. Door jouw gedegen onderzoeken als Senior Analist Customer Due Diligence (CDD) kunnen we klanten tijdig op eventuele risico’s wijzen, zowel op financieel als op juridisch vlak. Maar ook voorkomen we zo dat het financieel stelsel en onze diensten worden misbruikt voor criminele activiteiten zoals witwassen, fraude of financiering van terrorisme. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als Senior Analist CDD door zorgvuldig onderzoek te doen naar integriteitsrisico’s. Dat zijn we als Rabobank aan onze klanten en aan de samenleving verplicht. 

Let op! De Rabobank heeft enkele filmpjes online gezet ter voorbereiding aan de presentatie. Via onderstaande link kunnen jullie deze inzien. 

Naar de presentatie!