Ommyacc

Sterk! voor ondernemers

Ondernemen is mooi, maar niet makkelijk. Zeker fiscaal, financieel-administratief en fiscaal-juridisch neemt de complexiteit de laatste jaren flink toe. Omnyacc staat u op elk van deze gebieden terzijde. Als regionale groep accountants en belastingadviseurs bieden wij u het beste van twee werelden: de deskundigheid en veelzijdigheid van het grote kantoor en de flexibiliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de lokale dienstverlener.

Persoonlijk contact voorop
Onze klanten in het MKB zijn gewend ook zonder afspraak bij ons binnen te lopen. Ieder van hen kennen wij persoonlijk. Wij zijn thuis in uw onderneming, uw bedrijfstructuur en uw interne proces. Maar ook in uw markt, uw product en uw ambitie. Daarom doen al meer dan 6.700 bedrijven, DGA’s en particulieren in Noord-Holland en Friesland een beroep op onze diensten.

Over grenzen heen kijken
Ons surplus aan kennis betekent nadrukkelijk niet dat wij u meer diensten willen leveren dan nodig, laat staan een hogere factuur dan overeengekomen. Maar well betekent het, dat wij over de grenzen van traditionele accountancy, belastingadvies en administratieve services heen kijken, eerder kansen of risico’s zien, u tippen over ontwikkelingen in de regelgeving, op fiscaal of juridisch gebied. Deze meerwaarde kan u winst opleveren, of u behoeden voor onnodige kosten of zelfs misstappen.