Sales Square

Sales Square – Werken als commercieel talent in klantcontact

Sales Square werft, selecteert en plaatst commercieel talent op de meest interessante commerciële vacatures in de regio Noord Nederland. Dit kan een bijbaan zijn voor naast je studie, een werk-leerplek (duaal) of een baan voor na je studie. Via Sales Square kom jij in contact met bedrijven die voor jou interessant zijn. Wil jij als telefonisch klantadviseur werken om je communicatieve vaardigheden te verbeteren of ben jij juist al toe aan een stevige functie als (jr.) sales- accountmanager in een internationale werkomgeving? Wij hebben het netwerk waar jij gebruik van kan maken!

Er staan veel vacatures open. Dit geeft jou de mogelijkheid om nu de stap te maken naar die ene baan waar je misschien al een tijd naar op zoek bent. Gebruik ons netwerk als springplank om op gesprek te komen bij die ene vacature die jou zo aanspreekt.

In alle stappen van het sollicitatieproces word je uitstekend begeleidt: van kennismaken met team Sales Square op ons mooie kantoor, tot je eerste kop koffie bij het bedrijf waar jij op gesprek mag komen. Wij hebben zelf succesvol binnen diverse commerciële organisaties gewerkt wat maakt dat we weten wat jij nodig hebt voor de beste ondersteuning richting jouw nieuwe baan.

Kijk voor de meest recente vacatures op www.salessquare.nl/vacatures of bel met Sales Square voor een oriënterend gesprek.
Ik hoop je snel te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Ewoud de Roos
Eigenaar Sales Square

E-mail: ewoud@salessquare.nl
Telefoonnummer: 06 83 63 76 30