Partner vacatures

Assistent 
Accountant

Kun jij denken binnen de regels en kleuren buiten de lijntjes? Doe je graag net dat stapje extra voor de klant? Dan is Bentacera op zoek naar jou! Wij hebben per direct een bureau klaar staan op onze vestiging in Heerenveen. Samen met je team zorg je voor betrouwbare administraties en rapportages. Meer weten? Lees dan snel verder via onderstaande link.

Lees meer

Trainee 
Accountancy

Net afgestuurd en op zoek naar een baan? Lees dan snel verder! Je master of science in accountancy halen en tegelijkertijd ervaring opdoen in de fiscaliteit? Dat kan bij de Belastingdienst. De belastingdienst betaal je gehele opleiding, die je volgt aan een universiteit van jouw keuze en aan de Belastingdienst Academie in Utrecht. Meer weten? Lees verder via onderstaande link!

Lees meer

Meeloopstage Controle/samenstelpraktijk

Het beste van twee werelden? Dat biedt Omnyacc in Leeuwarden. Een unieke kans! In deze meeloopstage van 16 weken kun je ervaring op doen in zowel de samenstel- als de controlepraktijk. Ben jij die enthousiaste en leergierige derdejaars student, die met plezier en op betrokken wijze ons team kan versterken? En ben jij de accountancytopper met gevoel voor de digitale wereld die graag in de praktijk het vak wil leren?

Lees meer

Afstudeerstage Controle (Leeuwarden)

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en leergierige student die met zijn of haar afstudeeronderzoek onze controleafdeling komt versterken. Een unieke kans, want jouw onderzoek is niet alleen van belang voor jouw studie, maar ook voor ons bedrijf! Ben jij de accountancyspecialist die geïnteresseerd is in IT en de mogelijkheden met betrekking tot data-analyse voor ons wilt onderzoeken? Dan zoeken wij jou!

Lees meer

EY Stagiaire
 Samenstelpraktijk

We bieden je een stimulerende werkplek en een divers pakket aan werkzaamheden bij onze klanten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van onze accountants en maak je kennis met onze professionele, maar informele cultuur.

Lees meer

Beginnend Assistent-Accountant Samenstel

Wil je beginnen in de accountancy of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom bij ons! Van der Veen & Kromhout is een middelgroot accountantskantoor met korte lijnen, uitstekende opleidingsmogelijkheden in een collegiale en informele werksfeer en een goede werk-privé balans. Weer over deze vacature weten? Lees dan snel sneller door op meer informatie te klikken.

Lees meer

Stage – Project Gegevens Bescherming

Volg je een juridische en/of financiële opleiding? Bezit je een goed analytisch vermogen? Hou je van structuur aanbrengen? Denk je in oplossingen? En ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Bentacera – (Afstudeer) Stagiair MKB+

Bentacera is voor de vestiging in Drachten nog op zoek naar een enthousiaste accountancy stagiair die het team daar willen komen versterken op de afdeling Pre Audit Support. Meer weten? Via onderstaande link vindt je meer informatie!

Lees meer

Starter – (Junior) Medewerker Excasso

Ben jij dé vriend of vriendin die na een gezellig etentje direct het voorgeschoten bedrag terugbetaalt? Weet jij wel raad met klantverzoeken en schud jij verbeterideeën zo uit je mouw? Wacht dan niet langer en word onze nieuwe collega bij Payroll & Payment Services

Lees meer

HZG – Stagiair

Je wilt je carrière goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. De keuze van je stage is daarom heel belangrijk. Dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Werken in een kleinere organisatie, met een persoonlijke benadering, heeft als voordeel dat je snel meegenomen wordt in alle facetten van het accountantsvak. Meer weten of solliciteren? Klik dan op de onderstaande button.

Lees meer

HZG – Assistent-accountant

Je bent net klaar of zit in de laatste fase van een hbo-/wo-opleiding accountancy.
Je wilt je carrière goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. De keuze van je eerste baan is daarom heel belangrijk. Dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Werken in een kleinere organisatie, met een persoonlijke benadering, heeft als voordeel dat je snel meegenomen wordt in alle facetten van het accountantsvak.

Lees meer

BDO – Meeloopstage Accountancy

Een meeloopstage in de Audit & Assurance (controle)praktijk bij BDO betekent direct meewerken onder begeleiding van ervaren collega’s. Je gaat vanaf de eerste dag mee op klantbezoek. Afhankelijk van de periode waarin je stage valt, werk je mee aan de interim-controles waarbij we processen en interne controles testen of bij de balanscontroles wanneer we de jaarrekening onder de loep nemen. Een meeloopstage geeft veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk.

Lees meer