Vacatures

Belastingdienst - Trainee accountancy

Net afgestuurd en op zoek naar een baan? Lees dan snel verder! Je master of science in accountancy halen en tegelijkertijd ervaring opdoen in de fiscaliteit? Dat kan bij de Belastingdienst. De belastingdienst betaal je gehele opleiding, die je volgt aan een universiteit van jouw keuze en aan de Belastingdienst Academie in Utrecht. Meer weten? Lees verder via onderstaande link!

Meer informatie

Meeloopstage controle/samenstelpraktijk

Het beste van twee werelden? Dat biedt Omnyacc in Leeuwarden. Een unieke kans! In deze meeloopstage van 16 weken kun je ervaring op doen in zowel de samenstel- als de controlepraktijk. Ben jij die enthousiaste en leergierige derdejaars student, die met plezier en op betrokken wijze ons team kan versterken? En ben jij de accountancytopper met gevoel voor de digitale wereld die graag in de praktijk het vak wil leren?

Meer informatie

Junior assistent accountant

Een positie waar de uitdagingen ontelbaar zijn! Dat vind je bij deze functie Junior assistent-accountant bij Omnyacc in Leeuwarden. Niet alleen cijfers inkloppen en jaarrekening opmaken? Nee, je gaat verder. Van managementdashboards verzorgen tot verder digitaliseren van processen. Ook het klantcontact is steeds intensiever geworden. Ben jij onlangs afgestudeerd en wil jij een topstart van je carrière?

Meer informatie

EY -Stagiaire Samenstelpraktijk

We bieden je een stimulerende werkplek en een divers pakket aan werkzaamheden bij onze klanten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van onze accountants en maak je kennis met onze professionele, maar informele cultuur.

Meer informatie

Beginnend Assistent-Accountant Samenstel

Wil je beginnen in de accountancy of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom bij ons! Van der Veen & Kromhout is een middelgroot accountantskantoor met korte lijnen, uitstekende opleidingsmogelijkheden in een collegiale en informele werksfeer en een goede werk-privé balans. Weer over deze vacature weten? Lees dan snel sneller door op meer informatie te klikken.

Meer informatie

HZG - Stagiair

Je wilt je carrière goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. De keuze van je stage is daarom heel belangrijk. Dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Werken in een kleinere organisatie, met een persoonlijke benadering, heeft als voordeel dat je snel meegenomen wordt in alle facetten van het accountantsvak. Meer weten of solliciteren? Klik dan op de onderstaande button.

Meer informatie

HZG - Assistent-accountant

Je bent net klaar of zit in de laatste fase van een hbo-/wo-opleiding accountancy.
Je wilt je carrière goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. De keuze van je eerste baan is daarom heel belangrijk. Dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Werken in een kleinere organisatie, met een persoonlijke benadering, heeft als voordeel dat je snel meegenomen wordt in alle facetten van het accountantsvak.

Meer informatie

BDO - Meeloopstage Accountancy

Een meeloopstage in de Audit & Assurance (controle)praktijk bij BDO betekent direct meewerken onder begeleiding van ervaren collega's. Je gaat vanaf de eerste dag mee op klantbezoek. Afhankelijk van de periode waarin je stage valt, werk je mee aan de interim-controles waarbij we processen en interne controles testen of bij de balanscontroles wanneer we de jaarrekening onder de loep nemen. Een meeloopstage geeft veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk.

Meer informatie