Vacatures

Op deze pagina vindt je alle vacatures terug van onze partners. Heb je vragen over een bepaalde vacature? Neem dan contact op met de recruiter van de betreffende vacature of mail je vraag naar contactpersoon@svincrease.nl

EY -Stagiaire Samenstelpraktijk

We bieden je een stimulerende werkplek en een divers pakket aan werkzaamheden bij onze klanten. Zo krijg je een kijkje in de keuken van onze accountants en maak je kennis met onze professionele, maar informele cultuur.

Meer informatie

Meeloopstage controle/samenstelpraktijk

Het beste van twee werelden? Dat biedt Omnyacc in Leeuwarden. Een unieke kans! In deze meeloopstage van 16 weken kun je ervaring op doen in zowel de samenstel- als de controlepraktijk. Ben jij die enthousiaste en leergierige derdejaars student, die met plezier en op betrokken wijze ons team kan versterken? En ben jij de accountancytopper met gevoel voor de digitale wereld die graag in de praktijk het vak wil leren?

Meer informatie

Junior assistent accountant

Een positie waar de uitdagingen ontelbaar zijn! Dat vind je bij deze functie Junior assistent-accountant bij Omnyacc in Leeuwarden. Niet alleen cijfers inkloppen en jaarrekening opmaken? Nee, je gaat verder. Van managementdashboards verzorgen tot verder digitaliseren van processen. Ook het klantcontact is steeds intensiever geworden. Ben jij onlangs afgestudeerd en wil jij een topstart van je carrière?

Meer informatie

HZG - Stagiair

Je wilt je carrière goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. De keuze van je stage is daarom heel belangrijk. Dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Werken in een kleinere organisatie, met een persoonlijke benadering, heeft als voordeel dat je snel meegenomen wordt in alle facetten van het accountantsvak. Meer weten of solliciteren? Klik dan op de onderstaande button.

Meer informatie

HZG - Assistent-accountant

Je bent net klaar of zit in de laatste fase van een hbo-/wo-opleiding accountancy.
Je wilt je carrière goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. De keuze van je eerste baan is daarom heel belangrijk. Dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Werken in een kleinere organisatie, met een persoonlijke benadering, heeft als voordeel dat je snel meegenomen wordt in alle facetten van het accountantsvak.

Meer informatie