Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs

Voor ondernemers die eruit willen halen wat erin zit
Met ruim 45 jaar ervaring is Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs voor veel ondernemers in en om Friesland een vaste waarde. Klanten waarderen onze nuchtere aanpak en nauwe betrokkenheid, die zorgen voor een optimaal resultaat: eruit halen wat erin zit dus. Dat doen we door kritisch mee te denken, duidelijke taal te spreken en heldere analyses te maken.

Meer dan 100 professionals
Vanuit onze vestigingen in Joure en Gorredijk helpen we onze klanten op het gebied van accountancy en fiscaal advies. Met een controleafdeling die bestaat uit ongeveer 25 mensen en een samenstelafdeling die bestaat uit ongeveer 50 mensen is Van der Veen & Kromhout een serieuze speler. Onze professionals hebben een sterke focus op kwaliteit en staan onze klanten bij om hun ambities te realiseren.

Altijd in beweging
De economie is altijd in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar sneller op dan ooit. Van der Veen & Kromhout beweegt daarom steeds mee en leert continu bij. Dat verwachten we natuurlijk ook van onze collega’s! We bieden uitstekende studiemogelijkheden om AA of RA te worden en voor ambitieuze mensen liggen er dan ook vele kansen om door te groeien.

We houden van korte lijnen. Dat geldt voor onze werknemers, maar zeker ook voor sollicitanten: bij ons geen gesprekken met recruiters of vage tests maken. Je bent vanaf het eerste moment in gesprek met je potentiële nieuwe collega. Wel zo direct, en veel leuker!

Onze maatschappelijke betrokkenheid, onze platte organisatie en onze nimmer afhoudende nieuwsgierigheid maken van ons een dynamisch en ambitieus bedrijf waar het prettig werken is.

Meer weten over een carrière bij Van der Veen & Kromhout? Druk dan op onderstaande knop.

Carrière bij Van der Veen & Kromhout