Wat kan Increase jou bieden?

SV Increase bestaat inmiddels 11 jaar. De studievereniging heeft ruim 400 leden en is daarmee één van de grootste studieverenigingen van de NHL Hogeschool én in Leeuwarden. Op dit moment zijn er ruim 20 actieve leden, die speciaal voor jou diverse activiteiten organiseren. Deze activiteiten bieden jou de mogelijkheid om naast je studie jezelf te ontwikkelen tot een “Young Professional”, met een flink professioneel netwerk en een hoop nieuwe vrienden/vriendinnen!

Natuurlijk kan jij hier onderdeel van worden. Dit is mogelijk als normaal lid, maar wil jij je extra inzetten naast je studie is het ook mogelijk om actief lid te worden. Increase biedt een grote variatie van activiteiten met een formeel, maar ook zeker een informeel karakter. Naast de vele activiteiten is Increase ook gewoon een leuke vereniging met veel enthousiaste leden. Iedereen is welkom.

Word daarom nu lid! Dit kost slechts € 10,- per jaar.

Afmelden
Je kunt je afmelden als Increase Lid door een e-mail te sturen naar info@svincrease.nl. Afmelden voor het nieuwe collegejaar dient vóór 1 oktober te worden aangegeven.