Op dit moment is de werving voor het Increase Bestuur 2017-2018 officieel van start gegaan. Als vertegenwoordiger van dé Financiële Studievereniging van Leeuwarden staat je een erg uitdagend en leerzaam jaar te wachten. Meer dan 400 leden, de introductieweek, de buitenlandse excursie, de Business to Business-dagen en vele andere activiteiten; hiervoor ben jij als bestuurder eindverantwoordelijk!

Waarom kiezen voor een bestuursjaar?

• Persoonlijke ontwikkeling
  • Organisatorische ervaring
  • Contact met het bedrijfsleven
  • Contact met studenten
  • Een uitstekend CV
  • Werken in teamverband
  • Gezelligheid

Als Increase Bestuurder leer je goed samen te werken met je eigen bestuur en de verschillende commissies. Daarnaast zet je professionele activiteiten neer en worden de mogelijkheden tot nieuwe (innovatieve) ideeën gestimuleerd. Deze kans om jezelf te ontwikkelen wordt je niet geboden door theorieboeken of cases.

Om een vereniging als Increase te leiden ben je wekelijks een aantal uren bezig. Naast deze onmisbare ervaring word je financieel gecompenseerd voor je werkzaamheden.

Lijkt het je leuk om mee te helpen met de studievereniging en heb je interesse om plaats te nemen in het bestuur? Vul dan het formulier in.