Op dit moment is de werving voor het Increase Bestuur 2019-2020 nog niet van start gegaan. Als vertegenwoordiger van dé Financiële Studievereniging van Leeuwarden staat je een erg uitdagend en leerzaam jaar te wachten. Meer dan 400 leden, de introductieweek, de buitenlandse excursie, de Business to Business-dagen en vele andere activiteiten; hiervoor ben jij als bestuurder eindverantwoordelijk! Wil je meer informatie hierover krijgen, neem dan contact op met SV Increase. Dit kan je doen door het formulier in te vullen!

Waarom kiezen voor een bestuursjaar?

• Persoonlijke ontwikkeling
  • Organisatorische ervaring
  • Contact met het bedrijfsleven
  • Contact met studenten
  • Een uitstekend CV
  • Werken in teamverband
  • Gezelligheid

Als Increase Bestuurder leer je goed samen te werken met je eigen bestuur en de verschillende commissies. Daarnaast zet je professionele activiteiten neer en worden de mogelijkheden tot nieuwe (innovatieve) ideeën gestimuleerd. Deze kans om jezelf te ontwikkelen wordt je niet geboden door theorieboeken of cases.

Om een vereniging als Increase te leiden ben je wekelijks een aantal uren bezig. Naast deze onmisbare ervaring word je financieel gecompenseerd voor je werkzaamheden.